Visualisoinnin palvelut verkossa

Mallistomme monipuolinen materiaalivalikoima ja yksilöllisen värisuunnittelun mahdollistava tuotantoprosessi tarjoaa mahdollisuuden yksilöllisten, tilan tunnelmaa tukevien tekstiilien suunnitteluun. Värivalintojen ja sopivien yhdistelmien löytämiseksi tarjoamme veloituksetta värejä ja kuosien mallikertoja havainnollistavat kuvat.

Laadimme pohjapiirrosten, julkisivukuvien ja pintamateriaalitietojen pohjalta ehdotukset ja havainnekuvat kohteeseen sopivista tekstiileistä. Kuosin ja värin lisäksi visualisointikuvat havainnollistavat mittasuhteita sekä rakenteellisia ratkaisuja.

Projektiokuvien lisäksi voit myös tilata kankaiden raporttikuvat omia 3D-sisustuskuviasi varten. Toimitamme kuvat jpg-, tiff- tai pdf-tiedostoina, myös virtuaalikuviin soveltuvina suuriresoluutioisina versioina.

Havainnekuva Caritas Matriisi, TeeDesign Tarja Korolainen

VERKKOPALVELU KÄYTETTÄVISSÄNNE

Verkkosivujemme yhteyteen luotu digitaalinen palvelualusta tuo visualisoinnin ja tekstiilisuunnittelun palvelut helposti saavutettaviksi.

Visuaalisesti havainnollisessa ja käyttäjäystävällisessä työympäristössä suunnitteluaineistot ja visualisointikuvat ovat kaikkien hankkeen toimijoiden saavutettavissa. Verkkopalvelu tarjoaa myös alustan yhteissuunnittelulle ja projektinhallinnalle.

Ovatko tekstiilivalinnat kohteessanne ajankohtaisia?
Tutustu mallistoon ja ota yhteyttä, olemme mielellämme käytettävissä!

Yhteydenottolomakkeen kautta voit myös lähettää kohteen suunnitteluaineistoa, kuvia tai muuta taustatietoa hankkeesta.