YHTEISTYÖSSÄ TEKSTIILISUUNNITTELIJA EIJA NEVALA JA DANISH MATCH DESIGN

yhteiskuva_ajankohtaista

Verhokankaamme on toimintamme alusta asti valmistanut tanskalainen, Aalborissa toimivat Danish Match Design. Danish Match Design on projektisisustamiseen erikoistunut tekstiilien valmistaja, joka toimittaa kankaita etenkin toimisto-, koulu- ja hoitoympäristöihin. Pääosa tehtaan tuotannosta menee Tanskan ohella Ruotsiin ja Hollantiin, ja meidän kuosiemme osalta Suomeen.

Nyt tämä useita vuosia jatkunut yhteystyömme on tiivistynyt:
syyskuussa solmimme DANISH MATCH DESIGNin kanssa sopimuksen heidän kankaidensa edustuksesta.

DMD:n hillityt kuosit täydentävät mainiosti omien graafisten kuosiemme kokoelmaa. Kaikki mallistomme kuosit – omat ja edustetut – voidaan painaa mille tahansa valikoimamme kankaalle. Vakiomallistostamme löytyy useita paloturvallisia kangaslaatuja ohuesta voilésta pimennysverhokankaisiin. Verhokankaan laatu sekä kuosin väritys valitaan aina kohteeseen sopivaksi, tila ja sen käyttötarkoitus huomioon ottaen. Yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Kurkkaa tästä DMD:n helmet ja etsiydy malliston omille sivuille