2 x KOULU

Ylpeinä esittelemme kaksi syksyllä käyttöönotettua koulua, joissa verhokankaamme ja mallistomme mahdollisuudet pääsevät oivallisesti esille.
Molemmat kohteet ovat myös mainioita esimerkkejä tilasuunnittelusta, jossa kokonaisuus on mietitty materiaaleja, värejä ja kuoseja myöten.

ajankohtaisiin-aurinkokivi

Vantaalla, Aurinkokiven monitoimitalon ensimmäisessä vaiheessa valmistuivat tilat alakoululle, päiväkodille ja neuvolalle. Aurinkokivessä on kaikkiin tiloihin käytetty läpikuultavalle kankaalle okrankeltaisella painettua Ruodetta. Päiväkodin puolella kangas toistaa kauniisti kalusteiden värejä, luokkatiloissa keltainen saa rinnalleen harmaata ja karheaa betonipintaa.
Kohteen pääsuunnittelija on Playa Arkkitehdit Oy.

ajankohtaisiin-ruukki

Ruukin koulukeskuksessa Pohjois-Pohjanmaalla Helio ja Jolie -kuosien printtivärit tukevat kunkin tilan tehostevärejä. Alaluokissa aulatilojen kuvatapettien värit toistuvat sekä kalusteiden verhoilussa että verhojen kuoseissa. Yläkoulun puolella värit syvenevät, ja Jolie tuo luokkiin raikasta tunnelmaa. Sisustussuunnittelusta on vastannut TeeDesign, Tarja Korolainen.

Lisää kuvia kohteista löydätte Referenssit-osiosta.