UUSIA PALOTURVALLISIA KANGASLAATUJA

 

ajankohtaisiin

Mallistomme jo ennalta laaja materiaalivalikoima on kasvanut kahdella kangaslaadulla:

Trevira CS24 on tiivis ja kauniisti laskeutuva kangas. Kankaan akustiikkaluokitus on C, ja suosittelemme sitä etenkin jakoverhokankaaksi sekä hoito- että oppimisympäristöihin.

Ihanan ohut ja läpikuultava Trevira CS30 (neliöpaino 80g) soveltuu valoverhokankaaksi, ja painopohjaksi mille tahansa mallistomme kuosille. Tällä kangaslaadulla on toteutettu myös vastikään referenssikohteenamme esitellyn
Aurinkokiven verhot.

Aurinkokivessä Ruode-kuosin painoväri valittiin tilan muun sisustuksen ja kalustuksen mukaan. Ja näin toimimme myös muissa kohteissa: kuosiemme printtivärit ovat aina vapaasti valittavissa – kohteen koosta ja tilausmäärästä riippumatta.

Tarkempi tieto kankaista löytyy paloturvallisten verhokaiden yhteydestä – ja tästä linkistä. Trevira CS -kankaillamme on yhdeksän värin vakiovärikartta. Vakiovärien lisäksi kankaamme on projektikohteissa mahdollista värjätä myös yksilöllisesti.