Hotelli Iso-Syötteen AURORA-sviitit

Joulukuun alussa, sopivasti talvisesongille 2016-2017, valmistuivat Hotelli Iso-Syötteen Aurora-sviitit.  Kymmenen kaksikerroksista sviittiä tarjoavat matkailijalle luksusta ja palan pohjoista mystiikkaa. Sviittien sisustus ja pintamateriaalivalinnat on tehty huolella: makuutilojen seiniä verhoavat poroaitalankut, tekstiilit,  kupariset keittiö- ja allaskalusteet ja kristallinkirkkaat yksityiskohdat luovat lumoavan, tarunhohtoisen tunnelman.

Ja me olemme saaneet olla tässä mukana!

Toisen kerroksen seiniä verhoava, himmeästi hohtava voilékangas on mallistomme uusi kangaslaatu. Kangas on valittu ja värjätty juuri tätä kohdetta varten, niin poroaitalankkuihin kuin muihinkin sisustuksen pintamateriaaleihin sopivaksi.

Sekä ylä- että alakerran sohville on Saana-kankaan värisarjasta poimittu tilaan sopivia kankaita, ja toteutettu setti muhkeita tyynyjä. Alakerrasta löytyy myös Saana-kankaalla verhoiltu Linda-rahi.

Sisustussuunnittelu: Tatu Ahlroos, TCD – Taking care of design
Kuvat: Hotelli Iso-Syöte

Aurora-sviitien seiniä verhoava tuplaleveä (330cm) voilé on kangasvalikoimamme uusi tuote. Keveän ja läpikuultavan voilén lisäksi saatavilla on myös vahvempia 300cm leveitä kangaslaatuja, jotka värjätään aina yksilöllisesti kohteeseen sopivin värein.  Kankaat ovat IMO-sertifioituja  ja tarjoamme niitä etenkin projektiasiakkaillemme.

aurora-2krs aurora-2krs-2 alakerta