HAAVIKKO DIGINÄ

Tuulessa havisevat lehdet ja auringon poluille piirtämät varjot ovat olleet uuden kuosimme innottajina.
HAAVIKKO tuo tilaan väreilyä ja valoa, ja on omiaan etenkin läpikuultaville kankaille toteutettuna.

HAAVIKKO
raportin korkeus 64cm
100% polyesteri Trevira CS

HAAVIKKO valmistuu digipainossa.
Kankaiden digitaaliset painomenetelmät tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet sekä kuvioinnin että värien muunteluun. Tähänkin asti ovat kaikkien kuosiemme printtivärit olleet vapaasti valittavissa, mutta digipainossa voimme toteuttaa samaan kankaaseen lukemattomia värisävyjä, luoda liukuvia väripintoja sekä muunnella kuvioiden kokoa ja sijoittelua.

Digikankaidemme pohjakankaat ovat IMO-sertifioitua, pysyvästi palosuojattua polyesteria (Trevira CS).  Valikoimista löytyy sekä läpikuultavia (70-105g/m2) että tiiviimpiä kangaslaatuja satiinista canvakseen ja pellavaimitaatioon.

 

haavikko ajankohtaista 1

variaatiot1 variaatiot2