Nettisivumme ovat uudistuneet!

Nettisivumme ovat uudistuneet – tervetuloa tutustumaan ja tutkimaan tarjontaa!

Uudistuksen yhteydessä olemme parantaneet sivujen käytettävyyttä: responsiivisilla sivuilla selailu onnistuu jouhevasti myös mobiililaitteilla, ja kaikki ladattavat tuote-esitteet, värikartat ja materiaali-infot löytyvät kootusti Tuotetiedot-sivulta.

Aivan erityisesti olemme halunneet tuoda mallistomme monipuoliset mahdollisuudet paremmin esiin.

Keskiössä ovat edelleenkin paloturvalliset verhokankaat ja kustomoidut ratkaisut.
Uutena palveluna tarjoilemme jokaiselle verhokangaskuosille myös muutamia erilaisiin tiloihin sopivia valmiita väriyhdistelmiä.  Vapaasti valittavat värit ovat toki edelleenkin se konseptimme kulmakivi, ja valmiita malleja voi hyödyntää myös esimerkiksi värisuunnittelun apuna ja ideoinnin lähtökohtana.

Valmistuotteet

Mallistomme monipuoliset kankaat ja materiaalivaihtoehdot ovat olleet inspiraationa ja johtoajatuksena valmistuotteita koskevassa tuotekehityksessä. Kaikkien tuotteidemme materiaalivalinnat ja rakenteelliset ratkaisut on tehty julkitilan laatuvaatimuksia ja kovaa käyttöä ajatellen.

Kevään valmistuotemallisto keskittyy sisustus- ja lattiatyynyihin. Muhkeat tyynyt ja muunneltavat rahit tuovat tilaan mukavuutta ja pehmeyttä. Orgaanista viivarytmiä, ajattomuutta ja palan suomalaista luontoa. Väripilkkuja, tekstuureja ja materiaalin tuntua.

PALVELUT

Uudistuksen yhteydessä olemme myös nostaneet yhdeksi painopistealueeksi Palvelut.

Tarjoamme asiantuntemusta tekstiilien suunnitteluun, väri- ja materiaalivalintoihin sekä tekstiilien hankinnan eri vaiheisiin. Palvelumissionamme on taata onnistunut verhotoimitus. Emme työskentele varsinaisten toteutusten parissa, mutta toimimme kumppanina sekä visuaalisen että teknisen suunnittelutyön saralla. Teemme töitä asiakaslähtöisesti, yhteistyössä tilasuunnittelijoiden, tilaajien ja urakointsijoiden sekä tilojen loppukäyttäjien kanssa.

Inhimillisten ja iloisten tilojen puolesta!