Uusia näyteaineistoja ja työkaluja suunnittelun tueksi

Yksilölliset tuotteet ja tuotanto ovat meille arkipäivää, sillä kaikki kankaamme valmistetaan projektikohtaisesti. Kankaiden kuosit, värit ja pohjakangaslaatu valitaan aina käyttötarkoituksen ja kohteen mukaan, muuhun sisustukseen sopiviksi.

Viime vuonna esitelty MEMO-verhoilukangas kaksine laatuvariaatioineen johdatti meidät jalostamaan myös mallistomme esittelyaineistoa niin, että se paremmin toisi esiin muuntelun ja kustomoinnin mahdollisuudet.

HENKARISSA JA RASIASSA

MEMO on saatavilla sekä korkean hankauskeston omaavana verhoilukangaslaatuna, että kevyempänä, sisustus- ja akustiikkatuotteisiin soveltuvana versiona.

Verhoilukangaslaadun kahdeksan vakioväriä olemme niputtaneet tekstiiliaineistoille tyypilliseen tapaan koukulla varustetuiksi mallihenkareiksi.

Etenkin tila- ja kalustesuunnittelijoita ajatellen toteutimme MEMOn malliaineistot myös irrallisina, rasiaan koottuina kangasnäytteinä. Irrallisten näytteiden uskomme olevan käytännöllisiä sekä suunnittelupöydällä että kohteessa, esimerkiksi kalusteen tai sohvatyynyjen väriä valittaessa.

Vakiovärien lisäksi toteutamme kankaat myös yksilöllisin, tilan tai tuotteen muihin materiaaleihin sointuvin värein. Rasian irtokappaleista koottua valikoimaa on helppo täydentää kustomoiduilla versioilla, ja rakentaa kokonaisuus, joka parhaiten vastaa juuri teidän yrityksenne ja asiakkaidenne tarpeisiin.

MALLIAINEISTOT WWW-SIVUJEN JA KATALOGIN TUKENA

Ajankohtaisin tieto mallistomme kuoseista, materiaaleista ja valmistuotteista sekä tarjoamistamme palveluista löytyy aina www-sivuiltamme eijanevala.fi.

Tuore, mallistoa kattavasti esittelevä katalogin on ladattavissa täältä.
Paperiversion voit tilata sähköpostitse info@eijanevala.fi  tai  yhteydenottolomakkeella.

Katalogin ja www-sivujen rinnalle tarjoamme käyttöönne myös materiaalinäytteet: rasiaan kootut mallipalat verho- ja verhoilukankaidemme vakiolaaduista.

Teemme töitä julkitilojen sisustusten ja sisustustekstiilien parissa – inhimillisten ja iloisten tilojen puolesta.
Tarjoamme suomalaista suunnittelua ja kustomoituja tuotteita. Kankaita, jotka kestävät aikaa niin kulutuksen kuin trendienkin näkökulmasta.