MEMO-tyynyt

Vuosi sitten sai ensiesittelynsä MEMO, mallistomme elegantti & monipuolinen sisustuskangas.
Pienikuvioinen, tekstuurimainen MEMO on oiva valinta esimerkiksi tilanjakajien verhoiluun, ja se on saatavilla myös kiintoverhoiluun soveltuvana, korkean hankauskeston omaavana verhoilukankaana.

Nyt olemme paketoineet MEMOn tyynyiksi sisustuksen viimeistelyyn, akustisten kalusteiden kumppaniksi, nojatuolien ja sohvien syliin.
MEMO-sisustustyynyt
43 x 43 cm & 33 x 53 cm

MEMO-tyynyt on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.  Tyynynpäällinen on irrotettava ja vesipesun kestävä. Tyynyt ovat saatavilla kaikissa Memo-kankaan vakioväreissä, ja projektikohteissa toteutamme kankaat & tuotteet tilan muihin kalusteisiin ja sisutukseen sopivin sävyin. Myös tyynyjen koko on muunneltavissa.

Tutustu valikoimaan ja lataa MEMO-tyynyjen tuote-esite.

Mutta ovatko muut mallistomme sisustustyynyt tuttuja? Joko olet JOLLEn tavannut?

JOLLE

Soljuvan suoralinjainen kuosi ja harkitut värit tekevät näistä tyynyistä monenlaisiin sisustuksiin ja käyttökohteisiin sopivia tuotteita.
JOLLE-tyynyt on valmistettu mallistomme paloturvallisesta ja 60 asteen vesipesun kestävästä Jolie chenille-kankaasta. Päällinen on irrotettava, tyynyt kestävät nyppyyntymättä kovaakin kulutusta ja useita pesukertoja. Sisätyynyn täytteeksi tarjoilemme polyestervanua (SL1) ja varsinkin isoihin tyynyihin napakkaa vaahtomuovirouhetta.

 

 

KIVIKKO

KIVIKKO-tyynyt on valmistettu mallistomme paloturvallisesta ja 60 asteen vesipesun kestävästä & molemmin puolin käytettävästä KIVIKKO-kankaasta. Tyynyjen rakenne- ja materiaalivalinnat on tehty vaativaa käyttöä ajatellen: päällinen on irrotettava, tyynyt kestävät nyppyyntymättä kovaakin kulutusta ja useita pesukertoja.  Sisätyynyinä käytämme laadukkaita, paloturvallisia ja Suomessa valmistettuja tuotteita.

 

 

JOLIE

Villan himmeä kiilto ja luonnonmateriaalin miellyttävä kosketus – ylellistä ja ajatonta. Hillitty, graafinen kuosi ja  laadukkaat luonnonmateriaalit kestävät aikaa niin trendien kuin kulutuksen näkökulmasta.

JOLIE-tyynyt sopivat yhteen uusien MEMO-tyynyjen kanssa. Memot voidaan toteuttaa millä tahansa Jolie-kankaat väriyhdistelmällä, ja toisinpäin. Ja aina on mahdollista suunnitella omat & kustomoidut väriyhdistelmät.