MATKALLA

MATKALLA on mallistomme uusi kuosi!

Julkitilojen tekstiilisuunnittelu on tilan ja tunnelman rakentamista.  Värit ja kuvioaiheet luovat mielikuvia ja tukevat tilan tarinaa.  Ylpeänä esittelemme verhokangasmallistomme uuden kuosin MATKALLA, joka vastaa tähän tavoitteeseen ja tarpeeseen ajattomin keinoin.

MATKALLA-kuosi on Studio Sirkuksen Riikka Steinbergin käsialaa. Helsinkiläinen sisustusarkkitehti on erikoistunut julkisten tilojen suunniteluun, ja meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä useissa kohteissa. Yksi niistä on ollut vuonna 2018 Vantaan Martinlaakson päiväkotisisustukseen mittatilaustyönä valmistunut teemallinen verhokuosisarja. Tähän sarjaan kuului myös Matkalla-kuosin alkuperäinen versio, ja nyt tuomme MATKALLA-kuosin uudistettuna versiona ja osana Eija Nevala Design -mallistoa kaikkien saataville.

”Sisustusarkkitehtuurin keinoin suunniteltu ja toteutettu sosiaalinen ympäristö tukee ja inspiroi yhteisöllistä toimintaa. Tila saa toiminnallisia, materiaalisia sekä aineettomia arvoja, tuottaen mielenrauhaa ja iloa.”
Studio Sirkus, Riikka Steinberg

Selkeistä kuvioalueista rakentuva kuosi muuntuu värien avulla erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin soveltuvaksi. Päiväkotiympäristöissä MATKALLA tuo tilaan väriä ja liikettä. Kuosin viitteellinen kuviointi antaa mielikuvitukselle siivet ja luo leikille oivat puitteet. Kuosin dynaaminen, jopa hieman arkkitehtoninen sommittelu, sopii erinomaisesti myös oppimisympäristöihin ja toimitiloihin.

MATKALLA printtivärit NCS 1502-Y, 0603-G80Y pohjakankaalle 213, 3020-Y90R. RAHIT, verhoilukangas MEMO.

Kuten muutkin mallistomme kuosit, MATKALLA voidaan toteuttaa vapaavalintaisin värein mille tahansa valikoimamme verhokangaslaadulle. Kankaamme täyttävät julkitilan tekstiileille asetetut vaatimukset niin paloturvallisuuden kuin valon- ja pesunkeston osalta. Trevira CS -kankailla on Pro-TEX –luokitus sekä Öko-Tex ja ISO 14001 sertifikaatit.