RIIMI

Eläväpintainen RIIMI tuo eloa & tekstuuria sisustukseen,
luo siltoja yksiväristen ja kuviollisten kankaiden välille.

Paloturvallinen, 60 asteen vesipesun kestävä ja nyppyyntymätön, kotimaassa kudottu RIIMI komppaa mainiosti mallistomme muita sisustuskankaita, ja sopii oivallisesti esimerkiksi sisustustyynyjen ja irtopäällisten materiaaliksi.

Omat kuosit ja tiivis yhteistyö mallistomme pohjoismaisten sopimusvalmistajien kanssa takaavat asiakaslähtöisen, joustavan ja laadukkaan tuotannon. Tilaisuus yksilölliseen väri- ja materiaalisuunnitteluun on verhokankaidemme osalta ehkä jo tuttua, mutta tiesitkö, että saman projektikohtaisen tuotannon tarjoamme myös kudotuille kankaille?

Niinpä RIIMI, kuten muutkin mallistomme kudotut kankaat, on vakiovärien lisäksi toteutettavissa kustomoiduin, tilaan ja/tai kalusteen muihin verhoilumateriaaleihin sointuvin värein.

RIIMIn malliaineistot tulevat saataville viikolla 16, ota yhteyttä ja tilaa omasi!

Ole hyvä ja ota yhteyttä!

    Sulje lomake