Tango

TANGO-kuosin toisiaan myötäilevät muodot ja kulmikkaat taivutukset elävät värien ja kontrastien rytmissä. Kuosin kevyt, viivamainen kuviointi ja pinnan yhtenäinen sommittelu tarjoavat lähtökohdat sekä hillittyjen kokonaisuuksien että dramaattisten tunnelmien luomiseen.

Laaja, projektikohtaisesti valittavien paloturvallisten pohjakankaiden valikoimamme ja vapaasti valittavat kuviovärit tekevät TANGOsta monenlaisiin käyttökohteisiin muuntuvan, ajattoman kankaan. 

Työkaluja tilojen ja tunnelman rakentamiseen

Latinankielinen sana tango tarkoittaa kosketusta, koskettamista. Kosketus ja rytmi ovat myös koko mallistomme kantavat teemat. Tekstiilin tehtävänä on viimeistellä tila tulevia käyttäjiä varten. Luoda kaikkia aisteja ilahduttava, akustisesti, taktiilisesti ja visuaalisesti miellyttävä ympäristö. Mallistomme verhokangaskuosit ja kankaat tarjoavat monipuolisen valikoiman työkaluja tilojen tunnelman rakentamiseen. Katsetta johdattavia ja tilaan rytmiä luovia pintoja.

MEMORE-kuosissa tekstuurimainen, viitteellisistä ykkösistä ja nollista rakentuva kuviointi rytmittyy vaakalinjaisiin alueisiin. Yhdessä villasekoitekangas MEMOn kanssa se tarjoaa monipuoliset välineet tilojen ja sisustusten viimeistelyyn.

Studio Sirkuksen Riikka Steinbergin suunnittelema, selkeistä kuvioalueista rakentuva MATKALLA-kuosi muuntuu värien avulla erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin soveltuvaksi. Dynaaminen kuosi mallistomme värillisille pohjakankaille toteutettuna luo arkkitehtonisen ja tyylikkään pinnan.

JOLIEn tiivispintainen kuviointi taipuu sekä värikkäiden pintojen rakentamiseen että harmonisten tunnelmien luomiseen. Jolie antaa mahdollisuuden myös kuvioinnin kanssa leikittelyyn: raportin korkeutta muuntelemalla virtailevien viivastojen tiheys vaihtuu, ja kuosi muuttaa muotoaan.

Verho- ja verhoilukangasmallistomme kankaat on suunniteltu pitkäaikaista käyttöä ajatellen. Suomalainen design ja tiivis yhteistyö mallistomme pohjoismaisten sopimusvalmistajien kanssa takaavat joustavan ja laadukkaan tuotannon. Projektisisustuksen ammattilaisten kautta ovat kankaamme saatavilla kaikkialla Suomessa.

Paloturvalliset verhokankaat

Verhoilu- ja sisustuskankaat