Mallistomme verhokankaat painetaan nyt Suomessa!

Mallistomme verhokankaiden tuotanto on siirtynyt Suomeen.
Jatkossa kuosimme painuvat paloturvallisille materiaaleille Aitoossa digi- ja laakapainomenetelmin.

Olemme tehneet töitä julkitilojen sisustusten parissa yli 15 vuotta. Alusta asti tavoitteenamme on ollut tuoda suomalaisia kuoseja osaksi ihmisten arkea, ja kiitos mahtavien yhteistyökumppaneiden, on kankaitamme vuosien saatossa päätynyt lukuisiin kouluihin, hoivakohteisiin ja terveydenhuollon tiloihin eri puolille Suomea.

Viime kesänä käynnistyi prosessi, jonka myötä verhokankaidemme kotimaisuusaste kasvaa, ulottuen nyt suunnittelusta tuotantoon asti. Jatkossa kuosimme painuvat paloturvallisille kankaille Aitoossa, Printscorpion osaavissa käsissä. Printscorpio on jo vuodesta 1984 toiminut suomalainen tekstiilipaino, jonka monipuoliset tuotantomenetelmät ja edistyksellinen laitteisto tarjoavat mallistomme kankaiden tuotannolle laadukkaat ja kestävät puitteet.

Kotimainen tuotanto on meille myös arvovalinta, ja kannanotto suomalaisen tekstiiliteollisuuden puolesta. Mallistomme verhoilu- ja sisustuskankaat on jo kymmenen vuoden ajan kudottu Lapualla.

Monipuoliset tuotantomenetelmät ja laadukkaat materiaalit

Tuotannon siirtyessä Suomeen tullaan suurin osa kankaistamme jatkossa toteuttamaan digipainomenetelmillä. Digipaino mahdollistaa mm. laajojen ja maalauksellisten väripintojen toteuttamisen sekä uniikkien kuosien jouhevan tuotannon. Laakapaino pysyy tuotantomenetelmänä etenkin klassikkokuosiemme Korret ja Ruode vakiovärien osalta.

Verhokankaidemme pohjakangaslaadut kudotaan edelleen Tanskassa. Vakiolaatuina tarjoamme ohutta, läpikuultavaa voiléta sekä ryhdikästä palttinaa. Vakiolaaduille painetut kankaat on testattu toimestamme julkitilojen tekstiileille asetettujen vaatimusten ja standardien mukaisesti.

Ammattiopisto Luovin VETURI on Pikkutuulen päiväkodin ohella yksi ensimmäisiä kohteita, jonne verhokankaamme on painettu Suomessa. Ja kuten aiemminkin, ovat värit projektikohtaisesti valittavissa. Näin on toimittu myös VETURIn tiloissa, joissa verhokuosien värisävyt on valittu tilojen pintamateriaali- ja kalustesuunnitelmaa mukaillen.


Eija Nevala Design Oy on julkitilojen sisustuskankaisiin erikoistunut muotoilualan yritys. Tarjoamme suomalaista suunnittelua ja kestävää, kotimaista tuotantoa. Valikoimiimme kuuluvat paloturvalliset verhokankaat, verhoilukankaat sekä sisustusta täydentävät tyynyt ja akustiset tuotteet. Kankaamme täyttävät julkitilatekstiileille asetetut laatuvaatimukset, ja ovat projektisisustuksen ammattilaisten kautta saatavilla kaikkialla Suomessa.

Kankaiden ohella tarjoamme asiantuntemusta tekstiilien suunnitteluun, väri- ja materiaalivalintoihin sekä tekstiilien hankinnan eri vaiheisiin.

Ollaan yhteyksissä!