Yritys

Viihtyisät ja käyttäjiä ilahduttavat tilat kouluissa, hoivakohteissa ja hotelleissa syntyvät tekstiilien avulla.  Tekstiili-, materiaali- ja värisuunnittelun ammattilaisina autamme asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut pitkäikäisten ja viihtyisien tilojen luomiseen.

Tarjoamme tuotteita, jotka kestävät aikaa niin kulutuksen kuin trendienkin näkökulmasta. Monipuolinen materiaalivalikoima yksilöllisesti valittavin värein mahdollistaa yksilölliset ja joustavat ratkaisut, jotka tukevat haluttua tunnelmaa ja korostavat tilan luonnetta, kaikenlaisissa kohteissa ja tiloissa.

Teemme töitä julkitilojen sisustusten parissa, työvälineinämme oman paloturvallisten verho- ja verhoilukankaiden mallisto. Tarjoamme suomalaista suunnittelua ja kestävää, kotimaista tuotantoa. Tiivis yhteistyö sopimusvalmistajiemme kanssa takaa joustavan ja laadukkaan tuotannon sekä kilpailukykyisen hintatason.

Suunnittelu- ja tuotantoprosessin hallinta, joustavuus ja muotoilualan monipuolinen asiantuntemus ovat valttejamme. Teemme töitä asiakaslähtöisesti, yhteistyössä niin tilojen suunnittelijoiden, tilaajien kuin loppukäyttäjienkin kanssa.

Inhimillisten ja iloisten tilojen puolesta!

Haluatko tietää lisää tarjoamistamme tuotteista ja palveluista?
Voimmeko olla avuksi?

Ole hyvä ja ota yhteyttä!

    Sulje lomake