Hotel IsoSyöte fabrics
superior fab
Aurora Custom
Hotel Iso-Syöte custom
previous arrow
next arrow

Custom

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös yksilöllisten kuosien ja tekstiilikokonaisuuksien suunnittelu.

Suunnittelemme uniikit kankaat sekä sisustuksen teemaa ja tilojenne identiteettiä tukevat kuosit. Valitsemme käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat materiaalit ja rakenteelliset ratkaisut, ja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa huolehdimme toteutuksesta ja kokonaistoimituksesta.

Yksilölliset tuotteet ja tuotanto ovat meille arkipäivää, sillä kaikki kankaamme valmistetaan projektikohtaisesti. Kankaiden kuosit, värit ja pohjakangaslaatu valitaan aina käyttötarkoituksen ja kohteen mukaan, muuhun sisustukseen sopiviksi.

Tiivis yhteistyö sopimusvalmistajiemme kanssa takaa joustavan ja laadukkaan tuotannon ja kilpailukykyisen hintatason myös uniikkien tekstiilien suunnittelulle ja toteutukselle – myös pienempiin kohteisiin.

Teillä on visio – meillä taito ja välineet sen toteuttamiseksi!

Tutustu referenssikohteeseemme
Hotelli Iso-Syöte.

Olemme muutaman vuoden ajan saaneet olla mukana Hotelli Iso-Syötteen sisustustekstiilien suunnittelussa ja toteutuksessa. Joulukuussa 2016 valmistuneiden Aurora-sviittien toisen kerroksen seiniä verhoava, himmeästi hohtava voilékangas on valittu ja värjätty juuri tätä kohdetta varten, niin poroaitalankkuihin kuin muihinkin sisustuksen pintamateriaaleihin sopivaksi. Räätälöityjä tekstiilejä löytyy myös muista tiloista – tutustu tekstiileihin ja suunnitteluprosessiin!

Etsitkö omaan projektiisi
ideoita ja jotakin erityistä?
Olemme mielellämme käytettävissä!

Ole hyvä ja ota yhteyttä!

    Sulje lomake