hankinnat
hankinnat
previous arrow
next arrow

Hankinnan konsultointi

Tarjoamme rakennuttajille, yrityksille ja julkisorganisaatiolle kiskojärjestelmien sekä sisustustekstiilien mitoittamiseen ja hankintaan liittyvää asiantuntemusta. Osaamista kisko- ja verhotoimitusten nivelvaiheeseen, helppoutta tilauksiin ja toimituksiin.

Palvelumissionamme on taata onnistunut sisustustekstiilien hankinta. Olemme toimineet projektisisustusten parissa useita vuosia, etenkin päiväkoti-, koulu- sekä hoito- ja hoivaympäristöjen rakennus- ja peruskorjaushankkeissa. Teemme töitä asiakaslähtöisesti, yhteistyössä tilasuunnittelijoiden, tilaajien ja loppukäyttäjien kanssa.

Toimimme linkkinä urakoitsijan, arkkitehdin ja käyttäjien välillä. Laadimme suunnitelmat ja asiakirjat, joiden pohjalta hankinta ja kilpailutus sekä tarjousten vertailu on vaivatonta

  • Vastaamme käyttötarkoitukseen sopivien ja laadukkaiden materiaalien valinnasta, kustannustietoisesti ja tuotteen elinkaari huomioon ottaen.
  • Mitoitamme ja määrittelemme kohteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivat kiskojärjestelmät.
  • Laadimme verhomääritykset ja mitoituksen, sekä toteutuksen ja asennuksen ohjeistuksen.
  • Toimimme alihankinnan konsulttina, ja tarvittaessa huolehdimme koko hankintaprosessista aina tilauksen vastaanottoon asti.

Asiantuntemusta ja
palveluja
tekstiilien suunnittelun ja
hankinnan eri vaiheisiin.

Tutustu referenssikohteeseemme
Kempeleen terveyskeskus

Haluatko lisätietoja palveluistamme?
Voimmeko olla avuksi?

Ole hyvä ja ota yhteyttä!

    Sulje lomake

    LATAA ESITE
    Kisko- ja verhotoimitusten valmistelu