memo ja memore 2
Havainnekuvat, Haavikko ja Linnunlaulupuu
suunnittelu 2
suunnittelu
previous arrow
next arrow

Suunnittelu

Viihtyisät ja käyttäjiä ilahduttavat tilat kouluissa, hoivakohteissa ja hotelleissa syntyvät tekstiilien avulla.  Värit, kankaiden tekstuurit ja materiaalin tuntu sekä tekstiilien akustiset ominaisuudet antavat iloa kaikille aisteille.

Tekstiili-, materiaali- ja värisuunnittelun ammattilaisina autamme asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut pitkäikäisten ja viihtyisien tilojen luomiseen.

Teemme töitä julkitilojen sisustusten ja sisustustekstiilien parissa, työvälineinämme oma verho- ja verhoilukankaiden mallisto. Mallistomme monipuolinen materiaalivalikoima yksilöllisesti suunniteltavin värein mahdollistaa yksilölliset ja joustavat ratkaisut, jotka tukevat haluttua tunnelmaa ja korostavat tilan luonnetta, kaikenlaisissa kohteissa ja tiloissa.

Toimimme yhteistyökumppanina tilasuunnittelun ammattilaisille, verhotoimittajille ja kaikille tilojen tekstiilihankinnoista päättäville.

  • Laadimme väri-, kuosi- ja materiaalisuunnitelmat,
  • piirrämme kankaiden väri- ja kuviovalintoja sekä verhojen rakenneratkaisuja havainnollistavat projektiokuvat
  • 3D-sisustuskuvia varten lähetämme kankaiden raporttikuvat jpg-, tiff- tai pdf-tiedostoina
  • toimitamme toiveidenne mukaiset mallikankaat ja
  • olemme apunanne hankintojen ja toteutuksen valmistelussa.

Suunnittelupalvelumme ovat saatavissa käyttöönne myös alihankintana. Tarjoamme myös sisustus-, pintamateriaali- ja irtokalustesuunnitteluun liittyviä palveluja.

Tekstiilit ovat olennainen osa sisustusta;
tilan ja tunnelman luojia,
akustisen ja visuaalisen ympäristön rakentajia.

Autamme teitä suunnittelemaan tilaa, sen käyttötarkoitusta ja tunnelmaa tukevat sisustustekstiilikokonaisuudet sekä uusiin että peruskorjattaviin kohteisiin.

Tutustu referenssikohteisiimme!

Ovatko tekstiilivalinnat kohteessanne ajankohtaisia? Voimmeko olla avuksi?

Ole hyvä ja ota yhteyttä!

    Sulje lomake