Suunnittelu­palvelut

Viihtyisät ja käyttäjiä ilahduttavat tilat syntyvät tekstiilien avulla.
Värit, kankaiden tekstuurit ja materiaalin tuntu sekä tekstiilien akustiset ominaisuudet antavat iloa kaikille aisteille.

Suunnittelitpa tekstiilihankintoja oppilaitoksiin, hotelleihin tai muihin julkitiloihin, me autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut pitkäikäisten ja viihtyisien tilojen luomiseen. Tarjoamme asiantuntemusta tekstiilien suunnitteluun, väri- ja materiaalivalintoihin sekä tekstiilien hankinnan eri vaiheisiin.

Tekstiili-, väri- ja materiaali­suunnittelu

Suunnittelemme tilaa, sen käyttötarkoitusta ja tunnelmaa tukevat sisustustekstiilikokonaisuudet sekä uusiin että peruskorjattaviin kohteisiin.

Toimimme yhteistyökumppanina tilasuunnittelun ammattilaisille, verhotoimittajille ja kaikille tilojen tekstiilihankinnoista päättäville. Vastaamme käyttötarkoitukseen sopivien ja laadukkaiden materiaalien valinnasta, kustannustietoisesti ja tuotteen elinkaari huomioon ottaen.

Käyttäjä­lähtöistä suunnittelua

Teemme töitä asiakaslähtöisesti, yhteistyössä niin tilojen suunnittelijoiden, tilaajien kuin loppukäyttäjienkin kanssa.

Tilojen käytettävyyden ja kestävyyden kannalta on tärkeää, että suunnittelija tuntee materiaalit, rakenteet ja standardit. Muotoiluosaamisen ja tuotantoprosesseja koskeva tietotaidon avulla voimme tarjota todellisia vaihtoehtoja ja keinoja käyttäjälähtöisen suunnittelun toteuttamiseen.

Kohteeseen räätälöidyt tekstiilit

Joskus valmiit ratkaisut eivät riitä, vaan tarvitaan uniikkeja toteutuksia.

Suunnittelemme kanssanne uniikit kankaat sekä sisustuksen teemaa ja tilojenne identiteettiä tukevat kuosit. Valitsemme käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat materiaalit ja rakenteelliset ratkaisut.

Tiivis yhteistyö sopimusvalmistajiemme kanssa takaa joustavan ja laadukkaan tuotannon ja kilpailukykyisen hintatason myös yksilöllisten tekstiilien suunnittelulle ja toteutukselle.

Räätälöityjen tekstiilien suunnittelu voi tarkoittaa mallistomme vakiokankaiden muuntelua värien ja rytmitysten osalta. Näin on tehty esimerkiksi Kokkolan kaupungintalossa. Vakiokankaamme toimivat usein hyvänä lähtökohtana myös aivan uusien kuosien ja kangaslaatujen suunnittelussa. Tunturihotelli Iso-Syöte on siitä uniikki & erinomainen esimerkki.

Etsitkö kohteeseesi sopivia tekstiilejä?
Ota yhteyttä, olemme mielellämme käytettävissä!