Visuali­­sointi

Suunnittelitpa tekstiilihankintoja oppilaitoksiin, hotelleihin tai muihin julkitiloihin, autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut pitkäikäisten ja viihtyisien tilojen luomiseen.

Kaiken pohjana on oma verho- ja verhoilukankaiden mallisto, jonka värejä ja materiaaleja voidaan joustavasti muokata projektin tarpeiden mukaan. Mallistomme tarjoamien työkalujen hyödyntämiseen ja yksilöllisten ratkaisujen suunnitteluun tarjoamme velotuksettomia visualisointipalveluja.

Havainnekuvat parissa päivässä

Visualisointipalvelu on kiinteä osa työtämme. Laadimme kuosikuvat valitsemillanne väreillä, tai vaihtoehtoisesti teemme pohjapiirrosten, julkisivukuvien ja pintamateriaalitietojen pohjalta ehdotukset ja havainnekuvat kohteen luonnetta ja tilojen sisustusta tukevista tekstiileistä. Projektista riippuen toimitamme havainnekuvat parissa päivässä, tai jopa muutamassa tunnissa.

Kaiken takana oma mallistomme

Verho- ja verhoilukangasmallistomme on suunniteltu julkisia tiloja ja pitkäaikaista käyttöä ajatellen. Monipuolinen materiaalivalikoima ja yksilöllinen värisuunnittelu mahdollistavat tilan sisustusta ja tunnelmaa tukevien kokonaisuuksien suunnittelun. Tiivis yhteistyö sopimusvalmistajiemme kanssa takaa joustavan ja laadukkaan tuotannon.

Mitä visualisointi voi sisältää?

  • Laadimme kankaiden väri- ja kuviovalintoja havainnollistavat visualisointikuvat sekä
  • kuosien mittasuhteita ja verhojen rakenneratkaisuja kuvaavat projektiopiirrokset.
  • 3D-sisustuskuvia varten lähetämme kankaiden raporttikuvat jpg-, tiff- tai pdf-tiedostoina.
  • Toimitamme valituilla värisävyillä toteutetut mallikankaat, ja
  • olemme apunanne hankintojen ja toteutuksen valmistelussa.

Etsitkö kohteeseesi sopivia tekstiilejä? Olemme mielellämme avuksi!

Ota yhteyttä ja kerro lisää projektista.
Yhteydenottolomakkeen kautta voit myös lähettää kohdekuvia tai taustatietoa hankkeesta.