Aurora-sviitit

Joulukuun alussa, sopivasti talvisesongille 2016-2017, valmistuivat Hotelli Iso-Syötteen Aurora-sviitit.  Kymmenen kaksikerroksista sviittiä tarjoavat matkailijalle luksusta ja palan pohjoista mystiikkaa. Sviittien sisustus ja pintamateriaalivalinnat on tehty huolella: makuutilojen seiniä verhoavat poroaitalankut, tekstiilit,  kupariset keittiö- ja allaskalusteet ja kristallinkirkkaat yksityiskohdat luovat lumoavan, tarunhohtoisen tunnelman.

Olimme sisustustekstiilien osalta mukana sviittien sisustussuunnittelussa. Toisen kerroksen seiniä verhoava, himmeästi hohtava voilékangas on valittu ja värjätty juuri tätä kohdetta varten, niin poroaitalankkuihin kuin muihinkin sisustuksen pintamateriaaleihin sopivaksi. Sviittien sohvatyynyihin on villaisen Saana-villasekoitekankaan värisarjasta poimittu tilaan sopivia sävyjä. Alakerrasta löytyy myös Saana-kankaalla verhoiltu Linda-rahi.

Kangaslaatujen valinnan ja värjäysprosessin lisäksi vastasimme verhojen ja muiden sisustustekstiilien rakenteellisista ratkaisuista, toteutuksen ja asennuksen suunnittelusta, mitoituksesta, aikataulutuksista ja toimituksesta.

Kohde

Hotelli Iso-Syöte, Aurora-sviitit
Sisustussuunnittelu: Tatu Ahlroos
Kuvat: Jouni Ketola / Miller&Lean

Projekti

Tekstiilisuunnittelu
Projektinhallinta

Toteutus

2016