Hotelli Iso-Syöte – elämyksellisiä tiloja

Pudasjärvellä, Iso-Syötteen huipulla kohoava hotelli Iso-Syöte on viime vuosina käynyt läpi monenlaisia vaiheita. Olemme sisustustekstiilihankintojen merkeissä saaneet olla mukana niin vuonna 2016 käynnistyneissä hotellihuoneiden laajennus- ja uudistusprojekteissa, vuonna 2019 tapahtuneen tulipalon jälkeisessä saneerausvaiheessa sekä uuden hotellin nousussa.

Hotellin sisustussuunnittelusta niin huoneuudistusten kuin uuden hotellin osalta on vastannut sisustusarkkitehti Tatu Ahlroos. Me olemme tarjonneet tekstiilimateriaaleja koskevaa asiantuntemusta, tuotannollisia ja rakenteellisia vaihtoehtoja sekä uniikkeja ratkaisuja.

Suunnittelun lisäksi olemme vastanneet hotellin sisustustekstiili- ja kiskohankinnoista: Aurora-sviittien osalta kokonaistoimituksena, muiden tilojen osalta hankintojen budjetoinnista, tuotemäärityksistä ja kilpailuttamisesta toteutuksen ohjeistukseen ja työnjohtoon.

Asiakas

Hotelli Iso-Syöte

Projekti

Projektinhallinta

Toteutus

2016-2021

Tutustu myös vuonna 2020 valmistuneen uuden Tunturihotelli Iso-Syötteen uniikkien tekstiilien suunnitteluun ja prosessin vaiheisiin