Ruiskukan päiväkoti

Kaikki mallistomme kuosit voidaan toteuttaa vapaasti valittavin värein, ja sopivien yhdistelmien löytämiseksi tarjoamme värejä ja kuosien mallikertoja havainnollistavat visualisointikuvat. Tätä veloituksetonta palvelua käytettiin myös vuoden 2021 alussa käyttöönotetun Ruiskukan päiväkodin verhokankaita suunniteltaessa.

Mallistostamme löytyi päiväkodin tiloihin sopiva kuosi Haavikko, sekä sen kaksivärinen muunnelma Linnunlaulupuu. Asiakastapaamista ja verhoehdotusten esittelyä varten laadimme kuosista suunnittelijan määrittelemien värisävyjen mukaiset visualisointikuvat. Kuvien lisäksi toimitimme mallikankaat, joiden avulla värisävyt ja kokonaisuus saadaan varmistettua.

Haavikko-kuosi muunnelmineen luo tasaisten pintojen rinnalle elävän ja leikkisän elementin. Jotakin, missä katse voi hetkisen viivähtää. Ruiskukan päiväkodissa verhokankaiden kuvioväreiksi on poimittu tilojen tunnusvärit roosa, turkoosi ja vihreä. Rinnalleen ne saivat lattiapinnoista löytyvää hillittyä harmaata ja lempeää vihreää.

Värien avulla tapahtuvan kustomoinnin lisäksi Ruiskukan päiväkodissa muunneltiin myös kuosia. Parille päiväkodin osastolle toteutettaviin verhokankaisiin sommiteltiin lintujen sijaan oravia.

Kohde

Ruiskukan päiväkoti

Arkkitehti- ja sisustussuunnittelu:
Arkkitehtitoimisto Avario Oy

Irtokaluste- ja tekstiilisuunnittelu:
TeeDesign Tarja Korolainen

Tilakuvat: Hannu Uusitalo

Projekti

VISUALISOINTI

Toteutus

2020

RUISKUKAN PÄIVÄKOTI VALMIINA KÄYTTÖÖN!