Hotel IsoSyöte fabrics
superior fab
Aurora Custom
Hotel Iso-Syöte custom
previous arrow
next arrow

Custom

Vid sidan av vår standardkollektion erbjuder vi våra designtjänster: en möjlighet att skapa textilier specialdesignade för dig.

Unika tyger och mönster som lyfter utrymmets känsla och egna stämning. Material, tygkvaliteter och konstruktioner för att skapa kompletta enheter. Full service och leverans via våra medarbetare.

Specialdesignade lösningar och  produkter hör till vår vardag, eftersom alla våra tyger produceras individuellt för varje projekt. Design, färg och tygkvaliteter väljs alltid för att möta kraven på utrymmet och dess atmosfär.

Direkt samarbete med våra kontraktstillverkare garanterar flexibel produktion, högkvalitativa produkter utan minimum och konkurrenskraftiga priser även vid exklusiva projekt.

Ni har visionen – vi har passionen och verktygen  att förverkliga det!

Ta en titt på vårt referensprojekt

Hotel Iso-Syöte

Sedan 2016 har vi haft förmånen att vara med och utforma textilierna till Hotel Iso-Syöte.

Det sköra voilé-materialet som draperar väggarna i Aurora i andra våningen har färgats speciellt för dessa sviter, för att matcha de grå renstängslen och andra material i utrymmet. För textilierna vid poolen och den exklusiva Bearcave-sviten har vårt mönster Ruode blivit lyxiga ullgardiner och snygga kuddar.

Har du speciella önskemål för ditt projekt? Vi erbjuder gärna våra tjänster!

Var god och ta kontakt!

    Close